Водещият ни състезател във вдигането на тежести Карлос Насар алармира, че съществува

...
Водещият ни състезател във вдигането на тежести Карлос Насар алармира, че съществува
Коментари Харесай

Получил е 0 лева за подготовка от федерацията

Водещият ни играч във повдигането на тежести Карлос Насар алармира, че съществува действителна опасност да не вземе присъединяване на Световното състезание в Бахрейн в края на годината. Това може да се случи, в случай че продължи бездействието на федерацията във връзка с нейните отговорности, което би довело до лишаване на лиценза, съобщи Актуално и Спортал.

Насар отвърна и на президента на федарацията по повдигане на тежести Антон Коджабашев, който му сподели " да си гледа изхвърлянето и изтласкването ". " Лошото е, че аз си виждам изхвърлянето и изтласкването, само че в случай че продължи това безучастие на федерацията, знаем, че е допустимо да се вземе лицензът на федерацията и да не се вземе присъединяване на Световното в Бахрейн, което следва ", сподели Насар.

" Моите остри думи по адрес на Антон Коджабашев са напълно в професионален проект. Просто желая нашата в Българска федерация по повдигане на тежести да пристигна човек с визия за нещата и да се прави работата ", разяснява щангистът, който бе определен за Спортист №1 на България за олимпийския месец август.

" Заведени са каузи, желае да вървим на полиграфи.

За интервала, в който е на власт, можеше да ме призове за едни проучвания, само че съм получил 0 лв. от федерацията за подготовка ", добави още Карлос Насар, като призна, че се тормози да е част от националния тим и се опасява да не му бъде подхвърлен допинг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР